Bildekreditt: AFP

Tyskland uavgjort med Spania og forblir i live i konkurransen; finn ut mer om den åttende dagen av verdenscupen

Etter 185 minutter tok Costa Rica-laget sitt første skudd på mål i verdenscuppen og slo Japan. Følg alt som skjer på denne 8. dagen av mesterskapet her på Curto Nyheter.

🔎 PANEL 🔎

⚽ 07h — Japan 0 x 1 Costa Rica

⚽ 10 – Belgia 0 x 2 Marrocos

⚽ 13 – Kroatia 4 x 1 Canada

⚽ 16 — Spania 1 x 1 Tyskland

FØRSTE MÅLSKUD 🇨🇷

Etter 185 minutter tok Costa Rica-laget sitt første skudd på mål i verdenscuppen og slo Japan Midtbanespiller Fuller utnyttet lagets første – og eneste – sjanse så langt, og garanterte Costa Ricas seier.

BARE SYG HANGEN 🇲🇦

Marokko bytter keeper mot Belgia etter å ha spilt hymnen. Bono kjente smerte i oppvarmingen, sang hymnen, men dro ikke til kampen.

Marokkos seier har The Clone og hån mot den "belgiske generasjonen"

Brasilianere feirer seieren som fikk marokkanerne til å ta over Belgia i gruppe F.

BIEBER UTVALG 🇨🇦

Canada begynte å vinne, men det kroatiske laget snudde kampen og endte opp med å vinne VM-duellen 2022 4-1. I nettverkene ba brasilianerne Justin Bieber om å forsterke det kanadiske laget.

FØRSTE MÅL OG ELIMINERING 🇨🇦

Alphonso Davies scoret Canadas første mål i verdenscuphistorien, dessverre endte laget ut med å ha tapt mot Kroatia.

Ronaldo sender åpent brev til Neymar: «Kom sterkere tilbake» 🇧🇷

Tidligere spiss Ronaldo, «Fenomenet», ønsket denne søndagen (27) at Neymar skulle komme «sterkere» tilbake fra skaden han pådro seg i høyre ankel, som har utelukket ham foreløpig fra Brasils to siste kamper i gruppespillet. VM fra Qatar.