gult AFP-omslag

Brasil taper mot Israel i ekstraomganger og er ute av U20-VM

Brasil ble eliminert i kvartfinalen i U20-VM denne lørdagen (3), etter å ha blitt beseiret av Israel 3-2 i ekstraomganger, etter uavgjort 1-1 i normal tid.

Det israelske laget var en tøff motstander fra start til slutt for Seleção, som først åpnet scoringen 11 minutter ut i andre omgang med Marcos Leonardo, en av turneringens toppscorer med fem mål.

Men fordelen varte ikke lenge. Som 15-åring forlot Anan Khalaili alt det samme.

Med likestilling i ordinær tid gikk kampen til ekstraomganger og i det første minuttet satte Matheus Nascimento Brasil i front, men to minutter senere utlignet Hamza Shibli igjen for Israel.

På pause i første halvdel av ekstraomgangene driblet David Turgeman forbi Jean Pedroso og Douglas inne i feltet og skjøt forbi keeper Kaique for å score det israelske vinnermålet.

I den siste strekningen bommet Israel fortsatt på to straffespark på rad. I den første reddet Kaique anklagen til Ilay Madmon; i den andre slo Ahmad Ibrahim ut.

* Teksten til denne artikkelen ble delvis generert av verktøy for kunstig intelligens, toppmoderne språkmodeller som hjelper til med utarbeidelse, gjennomgang, oversettelse og oppsummering av tekster. Tekstoppføringer ble opprettet av Curto Nyheter og svar fra AI-verktøy ble brukt til å forbedre det endelige innholdet.
Det er viktig å fremheve at AI-verktøy bare er verktøy, og det endelige ansvaret for det publiserte innholdet ligger hos Curto Nyheter. Ved å bruke disse verktøyene ansvarlig og etisk, er vårt mål å utvide kommunikasjonsmuligheter og demokratisere tilgang til kvalitetsinformasjon.