Bildekreditt: AFP

Frankrike slår England og vil prøve å slå oddsen i semifinalen

Med spenning til siste minutt gikk Le Bleus videre til semifinalen etter å ha slått England 2-1. Nå, etter seier denne lørdagen (10), møter Frankrike Marokko i jakten på den andre verdenstittelen på rad.

Med mål fra Tchouaméni og Giroud vant det franske laget mot England, som igjen scoret med Harry Kane. Kane, nå med 53 mål, tar over det engelske lagets toppscorer etter å ha gått forbi Rooney.

Kampen, som ble dømt av brasilianske Wilton Pereira Sampaio, var full av feil. Det ble til og med en straffe, som ble kastet bort av den engelske toppscoreren Harry Kane. Ballen havnet på tribunen.

På slutten av pausetiden hadde England fortsatt sjansen til å utligne med Rashford etter et frispark, men ballen traff nettet subtilt fra utsiden.

Nå med fokus på semifinalen, skal det franske laget møte Marrocos ønsker å avverge enhver mulighet for en opprørt, etter at det afrikanske laget eliminerte Spania og Portugal i knockout-fasen.