Siste major
Bildekreditt: Reproduksjon / PGL

Outsidere er Major 2022-mestere

Outsiders slo Heroic i Major-finalen. Counter Strike-mesterskapet (CS:GO) fant sted i Rio de Janeiro og ble avsluttet denne søndagen (14).

Dzhami "James russiske lag, Outsiders, var stormesteren i IEM Major Rio 2022, mot Heroic. Det russiske laget, som startet turneringen i Challengers Stage, den innledende fasen av tvisten, nådde finalen og ble, i det avgjørende oppgjøret mot Danish Heroic, mestere med 2 maps til 0.

Outsiders vant premien på USD 500 170, mens den beseirede Heroic vant USD XNUMX XNUMX. Laget som ble nummer to var det samme som eliminerte brasilianske FURIA i semifinalen.

En finale

Reproduksjon / ESL

Spillet startet med best-av-tre-serien, et kart valgt av Outsiders, som spilte som terrorister. Duellen var balansert og endte med 8×7 for laget som vant finalen. Da det var en reversering av sider, tok Outsiders det igjen, men denne gangen 16×12.

Det andre kartet ble valgt av Heroic, men laget var mislykket. Utenforstående ble vasket ut av 12×3. Da de snudde, tapte de bare to poeng, og ga dem 16-5. Dermed ble The Outsiders mestere av Majoren.

Dette var første gang laget ble mester for majoren. Danskene, fra Heroic, hadde heller aldri kommet til en finale. Dette var da en finale med mange førsteplasser, inkludert den første i Brasil.