Premier League, 30 år: sjekk ut hvor du kan se kampen mellom Everton og Chelsea

Premier League begynte denne fredagen (5), det engelske fotballmesterskapet som feirer 30 års eksistens i sitt nåværende format. For mange mennesker, spesielt spillerne på vakt, er det den mest omstridte turneringen i verden. Nå er det nok stopp og sjekk ut hvor du kan se kampen mellom Everton og Chelsea:

Kampen finner sted denne lørdagen (6), kl. 13 (Brasília-tid), for den første runden av det engelske mesterskapet. Ta det nå og skriv det ned i dagboken din. Kampen vil bli sendt direkte på ESPN, på lukket TV og videre Stjerne+, i streaming.

Sjekk ut alle spillene fra første runde som finner sted mellom 5. og 7. august nedenfor:

• 07/08, 12:30 – West Ham x Manchester City – London Olympic Stadium

I den første Premier League-kampen åpnet Arsenal sesongen 2022/2023 med en 2-0 seier over Crystal Palace, i en bortekamp.

Rett på Arsenals debut kom det et mål fra en brasilianer. Spissen Gabriel Martinelli, 21 år, åpnet scoringen i det 19. minutt av første omgang.