Bildkrediter: AFP

Tyskland gör oavgjort mot Spanien och förblir vid liv i tävlingen; ta reda på mer om den 8:e dagen av världscupen

Efter 185 minuter tog Costa Rica-laget sitt första skott på mål i världscupen och slog Japan. Följ allt som händer på denna 8:e dag av mästerskapet här på Curto Nyheter.

🔎 PANEL 🔎

⚽ 07h — Japan 0 x 1 Costa Rica

⚽ 10 – Belgien X 0 2 Marrocos

⚽ 13 – Kroatien X 4 1 Kanada

⚽ 16 — Spanien X 1 1 Tyskland

FÖRSTA MÅLSKUTET 🇨🇷

Efter 185 minuter tog Costa Rica-laget sitt första skott på mål i VM och slog Japan.Mittfältaren Fuller utnyttjade lagets första – och enda – chans hittills och garanterade Costa Ricas seger.

SJÄNG BARA HIMMAN 🇲🇦

Marocko byter målvakt mot Belgien efter att ha spelat hymnen. Bono kände smärta i uppvärmningen, sjöng hymnen, men gick inte till matchen.

Marockos seger har The Clone och hån mot den "belgiska generationen"

Brasilianare firar segern som fick marockanerna att gå om Belgien i grupp F.

BIEBER URVAL 🇨🇦

Kanada började vinna, men det kroatiska laget vände matchen och slutade med att vinna VM-duellen 2022 med 4-1. I nätverken bad brasilianerna Justin Bieber att förstärka det kanadensiska laget.

FÖRSTA MÅLET OCH ELIMINERING 🇨🇦

Alphonso Davies gjorde Kanadas första mål i VM-historien, tyvärr hamnade laget utslagna efter att ha förlorat mot Kroatien.

Ronaldo skickar ett öppet brev till Neymar: "Kom tillbaka starkare" 🇧🇷

Den förre anfallaren Ronaldo, "Fenomenet", önskade i söndags (27) att Neymar skulle återvända "starkare" från skadan han ådrog sig på sin högra fotled som för närvarande har uteslutit honom från Brasiliens två senaste matcher i gruppspelet. VM från Qatar.