Premier League, 30 år: kolla in var du kan se matchen mellan Everton och Chelsea

Premier League började i fredags (5), det engelska fotbollsmästerskapet som firar 30 år av existens i sitt nuvarande format. För många människor, särskilt spelarna i tjänst, är det den mest omtvistade turneringen i världen. Nu är det nog att stanna och kolla in var du kan se matchen mellan Everton och Chelsea:

Matchen äger rum på lördag (6), klockan 13:30 (Brasília-tid), för den första omgången av det engelska mästerskapet. Ta nu det och skriv ner det i din dagbok. Matchen kommer att sändas live på ESPN, på stängd TV och vidare Stjärna+, streamar.

Kolla in alla spel från den första omgången som äger rum mellan den 5:e och 7:e augusti nedan:

• 07/08, 12:30 – West Ham x Manchester City – London Olympic Stadium

I den första Premier League-matchen öppnade Arsenal säsongen 2022/2023 med en 2-0-seger över Crystal Palace, i en bortamatch.

Direkt vid Arsenals debut kom det ett mål från en brasilianare. Anfallaren Gabriel Martinelli, 21 år, öppnade målskyttet i den 19:e minuten av första halvlek.