Kroatia slår Marokko og tar 3. plass i verdenscupen

Morrocos kom med alt, men afrikanernes besluttsomhet var ikke nok til å slå det kroatiske laget. Sluttresultatet ble 2 x 1. Med seieren tok det kroatiske laget tredjeplassen i verdensmesterskapet.

panel 🔎

⚽ 12 - Kroatia 2 x 1 Marokko 🔜

Kjemp om pallen 🏅

Det var en stor kamp om pallen. Kroatene begynte å vinne, men afrikanerne jaget scoringen og uavgjort 1-1 i første omgang. Men før første omgang av kampen var over, scoret Kroatia et flott mål, uten sjanse for den marokkanske forsvarsspilleren.

Mer enn 3. plass

For marokkanere og kroater var lørdagens duell (17) mye mer enn en tredjeplass. Kampen ble sett på som en finale.

Selv med nederlaget er Marokkos kampanje allerede historisk. Aldri hadde et afrikansk lag nådd så langt VM.

Kroatene, nåværende andreplass, gjentok det laget gjorde i verdensmesterskapet i 98, da de slo Nederland og tok tredjeplassen. For trener Zlatko Dalic markerte VM begynnelsen på en strålende bane for landet. Og denne lørdagen gjorde de fansen stolte nok en gang.