Major
Bildekreditt: Reproduksjon / Avsløring IEM

Elektroniske spill: Rio de Janeiro blir scenen for den forventede finalen i Majoren, den største CSGO-konkurransen

Majoren - det viktigste Counter Strike: Global Offensive (CS: GO) elektronisk sportsmesterskap - som finner sted her i Brasil, har sin finale denne søndagen (13). Tvisten følges av elektroniske spillfans over hele verden!

Rio de Janeiro er vertskap for verdensmesterskapet CS Intel Extreme Masters Season XVII, også kjent som IEM Rio Major 2022. Flere profesjonelle lag fra hele verden har samlet seg i Marvelous City siden 31. oktober for å konkurrere i Counter-Strike (CS) – en turnering som involverer skyttere i det digitale universet.

Den etterlengtede finalen fikk en ekstra dose spenning: det er reelle sjanser for å gi Brasil pallen: FURIA, et bra brasiliansk lag, bestående av Saffee, Kike Cerato, Yuri Boian, André Abreu og Andrei Piovezan kom veldig langt i kampen. turneringen og viste styrke til å vinne.

Dessverre vil ikke favoritten til CSGO-fansen, FalleN, også brasiliansk, være i finalen. Laget hans Liquid tapte mot Spirit sist tirsdag (8). Til tross for nederlagene hadde han en flott representasjon i konkurransen.

Den store finalen vil snart være på Jeunesse Arena, i Barra da Tijuca, klokken 17 denne søndagen (13). Fra og med fredag ​​var det svært få billetter igjen.

For de som ikke fikk plass personlig, kan du følge alt med fortellingen til streameren Gaules, på hans Twitch-konto, hvor alle de andre spillene også ble sendt. 😉

Hvordan fungerer konkurransen?

CS er en serie data- og skytespill der spillere samhandler online i flerspiller. I kamp er det terrorister mot ikke-terrorister.

På Majoren var 16 lag i kamp. Lagene som vant første runde møtte hverandre i andre. Alltid en kamp forenlig med antall seire.

For siste etappe klarte bare åtte av de beste lagene å passere. Etterpå vil lagene fra forrige etappe slutte seg til de åtte lagene med de beste frøene i den regionale major-rangeringen og møte hverandre i "best av 3"-klassen. Vinneren er Major-mesteren i 2022, og vant en premie på 500 tusen dollar.